Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Home>Κλάδος επισκευαστών, Νέα>Ένας Χρόνος Thessinergio.gr

Ένας Χρόνος Thessinergio.gr

Την 1η Νοεμβρίου 2016 ξεκίνησε η λειτουργία του Thessinergio.gr. Προηγήθηκαν 6 χρόνια σκέψης και σχεδιασμού, αλλά η απόφαση για την ίδρυση της εταιρίας και την έναρξη λειτουργίας του Thessinergio.gr πάρθηκε προς τα μέσα του 2016.

Ένα χρόνο μετά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η κίνηση μας, μας αποζημιώνει ηθικά σχεδόν καθημερινά. Προφανώς, μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας μας κάναμε λάθη, πειραματιστήκαμε, ταξιδέψαμε στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδας, γνωρίσαμε δεκάδες μηχανικούς και ιδιοκτήτες συνεργείων, συνομιλήσαμε και εξυπηρετήσαμε τηλεφωνικά εκατοντάδες ιδιοκτήτες Ι.Χ και πάνω από όλα δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Το Thessinergio.gr έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά τα συνεργεία στο καταναλωτικό κοινό. Αυτό που επιθυμούμε και επιδιώκουμε είναι ένα σύστημα απόλυτης διαφάνειας σε ότι αφορά τις χρεώσεις και την ποιότητα των εργασιών, το οποίο θα ωφελήσει τόσο τους ιδιοκτήτες Ι.Χ και επαγγελματικών οχημάτων, όσο και του ίδιους τους ιδιοκτήτες συνεργείων.

Μέσα στον χρόνο που μας πέρασε, συμμετείχαμε με πολύ μεγάλη επιτυχία σε δύο εκθέσεις: την 82η ΔΕθ και την 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δραστηριότητες του Thessinergio.gr, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Focus FM 103.6.

Το δίκτυο του Thessinergio.gr μέσα σε μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, διαθέτει περισσότερα από 180 σημεία εξυπηρέτησης σε ένα μεγάλο μέρος της χώρας μας. Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η κάλυψη του μεγαλύτερου μέρους της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας, με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών Ι.Χ.

Λόγω των αναγκών των συνεργατών μας, πρόσφατα ανακοινώσαμε την έναρξη μιας νέας ενότητας με τίτλο «Thessinergio Is On», η οποία θα λειτουργήσει ως πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ εταιριών που ψάχνουν εργαζομένους και ταλαντούχων μηχανικών οι οποίοι ψάχνουν για εργασία. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα λειτουργήσει έως το τέλος του 2017, αρχικά με την μορφή κοινότητας (Group) στο Facebook.

Το Νοέμβριο έχουμε την χαρά να παρουσιάζουμε τις δύο πρώτες ημερίδες μας, στις πόλεις των Σερρών και της Κοζάνης. Στην πρώτη μας ημερίδα παρουσιάζεται ένα καθαρά τεχνικό θέμα, που αφορά ένα μεγάλο μέρος των συνεργατών μας, ενώ στην δεύτερη παρουσιάζεται το θέμα της διαχείρισης πελατών συνεργείου αυτοκινήτων. Οι συγκεκιμένες ημερίδες είναι μόνο η αρχή, καθώς το μήνα αυτό εγκαινιάζουμε ουσιαστικά την συγκεκριμένη λειτουργία, η οποία προσφέρεται σε συνεργάτες του δικτύου και μη.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του δικτύου που μας στήριξαν από την πρώτη μέρα δίνοντας μας θάρρος να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες της σελίδας www.thessinergio.gr, που εμπιστεύτηκαν το όχημα τους σε κάποιον από τους συνεργάτες μας.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσους έχουν εργαστεί και εργάζονται για το Thessinergio.gr και μας έχουν βοηθήσει να το δούμε να μεγαλώνει.

Μείνετε συντονισμένοι! Τα καλύτερα έρχονται!