Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Home>Κλάδος επισκευαστών, Νέα, Σύγχρονα εργαλεία, Χρήσιμες συμβουλές>Ημερίδα με Θέμα: Συστήματα Ψεκασμού Group WAG TSI

Ημερίδα με Θέμα: Συστήματα Ψεκασμού Group WAG TSI 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, το Thessinergio.gr διοργάνωσε την πρώτη του ημερίδα στις Σέρρες και στο όμορφο ξενοδοχείο Siris Hotel. Η πρώτη ημερίδα διάρκειας 5 ωρών, απευθυνόταν σε μέλη της Ένωσης Πτυχιούχων Επισκευαστών Οχημάτων Σερρών. Εισηγητής για την πρώτη μας ημερίδα, ήταν ο επιστημονικός συνεργάτης του Thessinergio.gr, Χαρίσιος Λάκκας.

Στην ημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 40 επαγγελματίες του κλάδου του συνεργείου, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στον εισηγητή καθόλη τη διάρκεια της ημερίδας. Με την ολοκλήρωση, δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες τα ειδικά πιστοποιητικά παρακολούθησης του Thessinergio.gr.

Η επόμενη ημερίδα με θέμα την Διαχείριση Πελατών Συνεργείου Αυτοκινήτων, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου στην πόλη της Κοζάνης. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στείλτε μας Email στο info@thessinergio.gr ή καλέστε μας στο 24640 24644.

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε στην πόλη σας κάποιο ειδικό σεμινάριο με τη βοήθεια του Thessinergio.gr, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για νέες ιδέες και προτάσεις που έχουν ως στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου του συνεργείου στη χώρα μας.