Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Home>Εξελίξεις, Νέα>Οι Εντυπώσεις μας από την 82η ΔΕΘ

 

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της οικονομικής ζωής της Ελλάδας. Η «καρδιά» της εξωστρέφειας χτυπάει κάθε Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.

Κάθε χρόνο οι επισκέπτες αυξάνονται αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την σημαντικότητα του θεσμού της ΔΕΘ. Στην περυσινή 81η διοργάνωση, περισσότεροι από 210.000 επισκέπτες πέρασαν το κατώφλι της ΔΕΘ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι οι επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν, πρέπει να επενδύσουν στην παρουσία τους σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της χώρας, μας όπως είναι η ΔΕΘ.

Χρόνο με το χρόνο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης γίνεται το «όχημα» για όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις που επιδιώκουν την υλοποίηση εξωστρεφών δράσεων, καθώς η 82η ΔΕΘ-HELEXPO ανοίγει και φέτος τον διεθνή βηματισμό της, διευρύνει την εξωστρέφεια της, προσελκύει την καινοτομία και την πρωτοπορία και προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στους συμμετέχοντες.

Από αυτή τη μεγάλη γιορτή της αγοράς, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Thessinergio.gr, που εδώ και ένα χρόνο επενδύει στη διαδικτυακή καινοτομία καθώς αποτελεί την πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα δικτύωσης ιδιοκτητών συνεργείων σε όλη την Ελλάδα.

Ζούμε στην εποχή όπου οι περισσότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις προσπαθούν να ενισχύσουν την παρουσία τους και να προσελκύσουν νέους πελάτες διαδικτυακά. Το Thessinergio.gr πέρα από την ψηφιακή του παρουσία επενδύει στην εξωστρέφεια και στους παραδοσιακούς τρόπους προώθησης τοποθετώντας φέτος το δικό του stand στην μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα Έκθεση της χώρας.

Ποια είναι όμως τα οφέλη για την διαδικτυακή πλατφόρμα του thesinergiο.gr από τη συμμετοχή του στην 82η ΔΕΘ-HELEXPO;

  1. Νέες Εμπορικές Συνεργασίες

H συμμετοχή της εταιρίας στην 82η ΔΕΘ αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για ανάπτυξη νέων στρατηγικών εμπορικών συνεργασιών, με διεθνείς ή με εγχώριους επιχειρηματίες.

  1. Ανάπτυξη Δικτύου Συνεργατών

Καθημερινά, όλο και περισσότεροι επισκέπτες περνούν το κατώφλι της 82ης ΔΕΘ. Η ομάδα του Thessinergio.gr έχει την ευκαιρία μέσω της πρώτης παρουσίας της στη ΔΕΘ να έρθει σε επαφή και να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της σε δυνητικούς πελάτες ή συνεργάτες, προσελκύοντας τους με αυτό τον τρόπο στην πλατφόρμα.

  1. Επαφή με Νέους Οδηγούς και Ιδιοκτήτες Ι.Χ

Τα μέλη της ομάδας του Thessinergio.gr, μέσω της συμμετοχής τους στην 82η ΔΕΘ έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια προσωπική επαφή με νέους οδηγούς και ιδιοκτήτες Ι.Χ, ενδυναμώνοτας με αυτό τον τρόπο τις σχέσεις μεταξύ τους ενώ παράλληλα έχουν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την αναβάθμιση του κλάδου του αυτοκινήτου.

  1. Αύξηση αναγνωρισιμότητας της πλατφόρμας

Οι επισκέπτες που θα περάσουν από το stand του Τhessinergio.gr, θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις υπηρεσίες της πλατφόρμας, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την αναγνωρισιμότητα και την επισκεψιμότητα της πλατφόρμας του Thessinergio.gr από δυνητικούς χρήστες.

  1. Νέες τεχνολογίες

Τέλος, η ομάδα του Thessinergio.gr έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από νέες τεχνολογίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν τόσο την εξέλιξη της πλατφόρμας όσο και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ευχαριστούμε την TIF Helexpo για την άρτια διοργάνωση, τον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103.6 για την φιλοξενία και όλους τους επισκέπτες και επαγγελματίες της έκθεσης, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ραντεβού τον Οκτώβριο στην ετήσια έκθεση του ΕΒΕ Κοζάνης!

2017-10-03T18:49:39+03:00 Εξελίξεις, Νέα|