Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης

Ο Μηχανικός στην Ψηφιακή Εποχή

Διανύουμε την ψηφιακή εποχή. Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Λέξεις όπως διαδίκτυο, smartphones, social media αναπαράγονται σε διαρκή βάση. Στην ψηφιακή εποχή, τη θέση των παραδοσιακών τρόπων προώθησης και της εξυπηρέτησης πελατών παίρνουν το διαδίκτυο και τα Social Media.

Οι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανάμεσα τους και οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των συνεργείων αυτοκινήτων πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής, έτσι ώστε:

  • να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου,
  • να προσελκύσουν δυνητικούς πελάτες,
  • να προωθήσουν νέες υπηρεσίες και προϊόντα,
  • να ενδυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους πελάτες
  • και να τους εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένας μηχανικός για να μπορεί να βρίσκεται μέσα στην ψηφιακή εποχή;

Να μπορεί να «Σερφάρει»

Βασικό στοιχείο αποτελεί η γνώση χειρισμού Η/Υ που να του επιτρέπει να «σερφάρει» στο διαδίκτυο. Ένας μηχανικός αυτοκινήτων πρέπει να γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο προς όφελος του και να είναι σε θέση να «γκουγκλάρει» διάφορα στοιχεία που αφορούν τον κλάδο του.

Γιατί; Για να μπορεί να βρει και να διαβάσει διάφορα άρθρα για τον κλάδο του αυτοκινήτου και των συνεργείων έτσι ώστε να μένει ενημερωμένος για τις εξελίξεις και να είναι σε θέση να παρέχει καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες του. Εμείς φροντίσαμε να σας δώσουμε κάποιες ιδέες για το τι να διαβάσετε. Μπορείτε να βρείτε διάφορα άρθρα σχετικά με τον κλάδο του συνεργείου και των νέων τεχνολογιών στο blog του Thessinergio.gr.

Να έχει Παρουσία στα Social Media

Ένας μηχανικός αυτοκινήτων θα πρέπει να γνωρίζει να χρησιμοποιεί τα Social Media για τo συνεργείο του. Η Ψηφιακή παρουσία του συνεργείου σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το LinkedIn κρίνεται απαραίτητη αλλά και αποτελεσματική.

Τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα στον μηχανικό να προωθήσει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες του συνεργείου του και να αλληλεπιδράσει με τους πελάτες του. Οι σύγχρονοι πελάτες επιλέγουν σιγά σιγά νέους τρόπους για την εξυπηρέτηση τους πέραν του τηλεφώνου. Πολλοί επικοινωνούν απευθείας με τις σελίδες των επιχειρήσεων στο Facebook μέσω μηνυμάτων. Ένας μηχανικός αυτοκινήτων πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει άμεσα και διεξοδικά σε οποιαδήποτε ερώτηση των πελατών του.

Να Χειρίζεται Smartphone

Στην ψηφιακή εποχή, τη θέση των παραδοσιακών κινητών τηλεφώνων έχουν πάρει τα smartphones. Πάνω από το 70% των Ελλήνων είναι κάτοχοι smartphone. Ένας μηχανικός αυτοκινήτων θα πρέπει να έχει τις γνώσεις και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τα «έξυπνα» τηλέφωνα, ώστε να γίνουν εργαλεία αύξησης εσόδων για το συνεργείο του.

Οι δυνατότητες που του δίνει ένα smartphone μέσω των εφαρμογών που διαθέτει είναι πάρα πολλές και μπορούν να τον βοηθήσουν στην επικοινωνία, στην ενημέρωση, στο ανέβασμα φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα του συνεργείου του κτλ.

Να Προσεγγίσει τον Πελάτη του με Μεγαλύτερη Ευκολία

Η ψηφιακή εποχή δίνει τη δυνατότητα στον μηχανικό αυτοκινήτων που διαθέτει συνεργείο να ενημερώσει και να αυξήσει τους πελάτες του.

Αυτή τη δυνατότητα παρέχει η πλατφόρμα του Thessinergio.gr, καθώς η μεγάλη επισκεψιμότητα της βοηθάει τα συνεργεία από όλη την Ελλάδα, που είναι καταχωρημένα στην πρώτη πλατφόρμα Online αναζήτησης συνεργείου στην χώρα μας, να γίνουν περισσότερο γνωστά και να αυξήσουν έτσι την καθημερινή πελατεία και τα έσοδα τους αλλά και να αυξήσουν την ποιότητα των περεχόμενων υπηρεσιών προς το καταναλωτικό κοινό.

Το Thessinergio.gr η πρώτη πλατφόρμα Online αναζήτησης συνεργείου αυτοκινήτων στην Ελλάδα, είναι κοντά στον μηχανικό αυτοκινήτου, προσφέροντας του αποτελεσματική προβολή και δικτύωση μέσα στην ψηφιακή εποχή.

Αλήθεια, εσύ τι σκέφτεσαι για εμάςΘέλουμε πολύ να μάθουμε, για να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε! Στείλε μας μήνυμα στο info@thessinergio.gr, επικοινώνησε μαζί μας μέσω των σελίδων μας σε Facebook και LinkedIn (μην ξεχάσεις να μας κάνετε Like!) και κάλεσε μας στο 24640 24644.