4+1 τρόποι για να αυξήσεις την αναγνωρισιμότητα του συνεργείου σου

 Σαν ιδιοκτήτης συνεργείου προσφέρετε καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας. Πώς όμως θα τις κάνετε πιο γνωστές και πώς θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα του συνεργείου σας σε τοπικό επίπεδο;

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε. Η τεχνολογία μπορεί να συνεισφέρει άμεσα στην αύξηση της αναγωρισιμότητας του συνεργείου σας. Πέρα από την τεχνολογία υπάρχουν και παραδοσιακοί τρόποι που μπορούν να φανούν χρήσιμοι εξίσου.

Παρακάτω θα εξετάσουμε 4+1ψηφιακούς και παραδοσιακούς αποτελεσματικούς τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του συνεργείου σας.

1. Ψηφιακή παρουσία του συνεργείου σας στα Social Media

Τα Social Media αποτελούν ένα από τα αποτελεσματικά εργαλεία προώθησης στις μέρες μας. Η ψηφιακή παρουσία του συνεργείου σας στα Social Media κρίνεται απαραίτητη, καθώς μεγάλο ποσοστό τόσο σταθερών πελατών όσο και δυνητικών πελατών είναι ενεργοί στα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Instagram και το LinkedIn.

Δημιουργήστε λογαριασμούς, αλληλεπιδράστε με τους πελάτες που μεταδίδουν καλά λόγια για το συνεργείο σας και δημιουργήστε διάφορες καμπάνιες με προσφορές που θα ενισχύουν την πιστότητα των τοπικών πελατών και θα μπορούν να φέρουν νέους πελάτες στο συνεργείο σας.

2. Επαφή με τον τοπικό Τύπο

Τα τοπικά ΜΜΕ αποτελούν ένα καλό μέσο προώθησης για το συνεργείο σας. Η δημιουργία μιας διαφήμισης για τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αποτελεί μια στρατηγική απόφαση για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του συνεργείου σας σε τοπικό επίπεδο.

Μέσω του ραδιοφώνου θα μπορείτε να προσεγγίσετε τόσο τους σταθερούς πελάτες όσο και τους δυνητικούς, καθώς ενώ οδηγούν ακούν τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μπορείτε επίσης να διαφημίσετε το συνεργείο σας στα τοπικά κανάλια και στις τοπικές εφημερίδες.

3. Συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις του κλάδου του αυτοκινήτου

Βρείτε τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη σας και δηλώστε συμμετοχή. Μέσω της συμμετοχής σας σε εκδηλώσεις του κλάδου του αυτοκινήτου μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες σας και ταυτόχρονα να γνωρίσετε δυνητικούς πελάτες.

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε διάφορα κουπόνια και ειδικές προσφορές στους συμμετέχοντες προσελκύοντας τους με αυτό τον τρόπο στο συνεργείο σας.

4. Προγράμματα Referral 

Oι υπάρχοντες πελάτες σας μπορούν να μιλήσουν για τις υπηρεσίες του συνεργείου σας σε νέους δυνητικούς πελάτες. Παρακινήστε τους να μοιραστούν την εμπειρία τους με φίλους και γνωστούς επιβραβεύοντας τους με προσφορές για κάθε νέο πελάτη που θα φέρουν στο συνεργείο σας.

5. Καταχώρηση του συνεργείου σας στην πλατφόρμα του Thessinergio.gr

Ένας επιπρόσθετος τρόπος που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του συνεργείου σας σε τοπικό επίπεδο είναι η καταχώρηση του συνεργείου σας στην πλατφόρμα του Thessinergio.gr.

Μέσω της πρώτης Online πλατφόρμας δικτύωσης συνεργείων στη χώρα μας, μπορείτε να αυξήσετε την προβολή και τη δικτύωση του συνεργείου σας και να προσφέρετε επίσης ειδικές προσφορές στα μέλη της πλατφόρμας που βρίσκονται στην περιοχή σας.

Αλήθεια, εσύ τι σκέφτεσαι για εμάςΘέλουμε πολύ να μάθουμε, για να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε! Στείλε μας μήνυμα στο info@thessinergio.gr, επικοινώνησε μαζί μας μέσω των σελίδων μας σε Facebook και LinkedIn (μην ξεχάσεις να μας κάνετε Like!) και κάλεσε μας στο 24640 24644.