Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Loading...
Home>Ποιοι είμαστε
Ποιοι είμαστε 2017-09-15T17:01:04+03:00

Ποιοι είμαστε

Το thessinergio.gr προέκυψε ως επιχειρηματική ιδέα των ιδρυτών του, οι οποίοι όντας και οι ίδιοι ανεξάρτητοι ιδιοκτήτες συνεργείου, παρακολουθούσαν τα προβλήµατα και τις αδυναµίες του κλάδου στον οποίο ανήκουν και για τον οποίο µοχθούν καθηµερινά έως και σήµερα.

Έξι χρόνια πριν, όταν και αρχικά συννέλαβαν την ιδέα, οι δυνατότητες του διαδικτύου ήταν περιορισµένες και η χρησιµότητα του για τους χρήστες δεν είχε αποδειχθεί πλήρως. Έξι χρονιά µετά, έχοντας συλλέξει ακόµα περισσότερες εµπειρίες σε επαγγελµατικό και προσωπικό επίπεδο, ο Ευθύµιος Χασιώτης και Δηµήτριος Χολέβας αποφάσισαν πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγµή για να βάλουν µπρος στο thessinergio.gr.

Το thessinergio.gr είναι το όραµα δύο επαγγελµατιών του κλάδου, το οποίο έχει ως στόχο την ποιοτική αναβάθµιση του κλάδου του συνεργείου σε όλη την χώρα. Έχοντας βαθιά γνώση των σηµείων στα οποία αδυνατούν τα περισσότερα συνεργεία στην Ελλάδα, και παράλληλα γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τις ανάγκες που έχουν οι ιδιοκτήτες τους, δηµιουργήσαµε έναν χώρο από επαγγελµατίες, για τους επαγγελµατίες.

Οι ιδιοκτήτες συνεργείων δεν είναι πλέον µόνοι.

Το thessinergio.gr είναι κοντά τους.

Η οµάδα µας δουλεύει κάτω από µια αρχή:

Δεν θα σταµατήσουµε µέχρι να αναβαθµιστεί συνολικά
ο κλάδος των επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

ΘΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ;

Xρόνια και ουσιαστική εμπειρία
Yψηλό επίπεδο υπηρεσιών
Eπιλεγμένοι συνεργάτες
Άμεσο αποτέλεσμα