Πως λειτουργεί: Για τα μέλη

Το thessinergio.gr είναι η πρώτη online πλατφόρμα δικτύωσης ιδιοκτητών συνεργείων σε όλη την Ελλάδα. Μέσω των εξειδικευμένων συνεργατών του σε όλη την χώρα, το thessinergio.gr δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ΙΧ και επαγγελματικών οχημάτων, να αξιοποιήσουν το δίκτυο του όπου και αν βρίσκονται, και παράλληλα να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες που προσφέρει το thessinergio.gr στους κατόχους της ειδικής κάρτας μέλους. Η διαδικασία για την απόκτηση της ειδικής κάρτας μέλους είναι απλή. Ας την δούμε:

1) Απευθυνόμαστε στο συνεργείο που βρίσκεται στην περιοχή μας και το οποίο είναι μέλος του δικτύου του thessinergio.gr (ή επικοινωνούμε απευθείας με το thessinergio.gr, ώστε να γίνει η εγγραφή ηλεκτρονικά).

2) Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής (συμπληρώνεται με την βοήθεια του συνεργάτη μας – ιδιοκτήτη του συνεργείου της περιοχής σας), γινόμαστε μέλη της ομάδας του thessinergio.gr και είμαστε πλέον κάτοχοι της ειδικής κάρτας μέλους.

3) Καταβάλλουμε το χρηματικό αντίτιμο (40 ευρώ/ ανά έτος) που αντιστοιχεί στην εγγραφή νέου μέλους και λαμβάνουμε την νόμιμη απόδειξη για την συναλλαγή μας.

4) Έχοντας λάβει την ειδική κάρτα μέλους, μπορούμε να επισκευάσουμε πλέον το όχημα μας σε οποιονδήποτε συνεργάτη του δικτύου που διατηρεί το thessinergio.gr με έκπτωση 10%, επί της αρχικής τιμής που ορίζει ο εκάστοτε συνεργάτης.

5) Λαμβάνουμε μέρος στις προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς που διοργανώνει το thessinergio.gr και ενημερωνόμαστε για τα νέα και τις δράσεις της εταιρίας, μέσω της εγγραφής μας στο newsletter ή μέσω των κοινωνικών δικτύων στα οποία διατηρεί η εταιρία λογαριασμό.

*Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας ή με κάποιον από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα.

χρόνια και ουσιαστική εμπειρία
υψηλό επίπεδο υπηρεσιών
επιλεγμένοι συνεργάτες
άμεσο αποτέλεσμα