Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Home>Άρθρα>Σύγχρονα εργαλεία>Online Αποθήκη Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων

Το Thessinergio.gr συνεχίζει να πρωτοπορεί και λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του εγκαινιάζει μια νέα λειτουργία για όλους τους συνεργάτες του. Πλέον, οι επιλεγμένοι συνεργάτες του Thessinergio.gr, έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους Online Αποθήκη ανταλλακτικών αυτοκινήτων και να ξεκινήσουν τις αγοραπωλησίες με άλλους συνεργάτες του Thessinergio.gr ανά την Ελλάδα.

Η διαδικασία είναι απλή: Ο κάθε συνεργάτης έχει λάβει ένα «Όνομα Χρήστη» και ένα «Κωδικό» (κωδικός πελάτη). Με τα στοιχεία αυτά, μπορεί να συνδεθεί στην σελίδα Thessinergio.com και με την βοήθεια των βίντεο καθοδήγησης – που θα βρει στην ενότητα «Βοήθεια» του site – θα φτιάξει το δικό του προφίλ και θα ανεβάσει την δική του αποθήκη, με βάση το απόθεμα που διατηρεί στις εγκαταστάσεις του.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται μόνο στους συνεργάτες του Thessinergio.gr, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να πουλήσουν και να αγοράσουν ανταλλακτικά με συναδέλφους τους από όλη την Ελλάδα. Επισκεφτείτε τώρα το Thessinergio.com και φτιάξτε βήμα – βήμα την δική σας αποθήκη. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, το Thessinergio.gr είναι κοντά σας.

2017-04-28T11:39:31+03:00 Σύγχρονα εργαλεία|