Επικοινωνήστε μαζί μας 24640 24644|info@thessinergio.gr
stratoudakis
Kamaris
maliouras
ΓΕΑ
ΤΟΨΗΣ
Express ΚΤΕΟ Κοζάνης
Home>Κλάδος επισκευαστών, Νέα>To Thessinergio.gr στην 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

To Thessinergio.gr στην 33η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Mετά την επιτυχή της συμμετοχή στην 82η ΔΕΘ, η ομάδα του Thessinergio.gr ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της, συμμετέχοντας σε μια ακόμη αξιόλογη έκθεση.

Αυτή τη φορά το Thessinergio.gr συμμετείχε για πρώτη φορά στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Η έκθεση έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης στις 7-11 Οκτώβρη με εκθέτες διάφορες εταιρίες από την Βόρεια Ελλάδα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας αποτελεί σημείο συνάντησης:

  • Παραγωγών
  • Εμπόρων
  • Μεταποιητών
  • Επιχειρηματιών

Όπως και στην 82η ΔΕΘ, έτσι και στην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, η ομάδα του Thessinergio.gr είχε την ευκαιρία να έρθει σε προσωπική επαφή με τους επισκέπτες της έκθεσης. Για την ομάδα του Thessinergio.gr η προσωπική επαφή με το κοινό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «κεφάλαια» που διαθέτει η εταιρεία.

Ο κόσμος που πέρασε το κατώφλι της έκθεσης είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις υπηρεσίες που προσφέρει το Thessinergio.gr και να συζητήσει με την ομάδα για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ποια ήταν τα οφέλη από τη συμμετοχή του thessinergio.gr στην 33η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας;

  1. Στενή επαφή με υπάρχοντες συνεργάτες από την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Τα μέλη της ομάδας του Thessinergio.gr είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε προσωπική επαφή, να ενδυναμώσουν τις σχέσεις και να ανταλλάξουν απόψεις, με συνεργάτες που ανήκουν στο δίκτυο και έχουν ως βάση λειτουργίας την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Η προσωπική αυτή επαφή βοηθάει την εταιρεία στην βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους συνεργάτες της.

  1. Προσέλκυση νέων χρηστών-συνεργατών

Πλήθος κόσμου από την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας επισκέπτεται την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας. Μέσω της έκθεσης, η ομάδα του Thessinergio.gr είχε την ευκαιρία να πληροφορήσει για την λειτουργία και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας τόσο εν δυνάμει συνεργάτες όσο και χρήστες.

  1. Ενίσχυση αναγνωρισιμότητας της πλατφόρμας

Ο εξωστρεφής χαρακτήρας της εταιρείας και η συμμετοχή της σε εκθέσεις, αποτελεί βασικό εργαλείο marketing για την καλύτερη προβολή και την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της πλατφόρμας του Thesinergio.gr και της μετάδοσης του μηνύματος της εταιρίας στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Το Thessinergio.gr, η πρώτη πλατφόρμα Online αναζήτησης συνεργείου αυτοκινήτων στην Ελλάδα, είναι κοντά στον μηχανικό αυτοκινήτου, προσφέροντας του αποτελεσματική προβολή και δικτύωση μέσα στην ψηφιακή εποχή.

Αλήθεια, εσύ τι σκέφτεσαι για εμάςΘέλουμε πολύ να μάθουμε, για να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε! Στείλε μας μήνυμα στο info@thessinergio.gr, επικοινώνησε μαζί μας μέσω των σελίδων μας σε Facebook και LinkedIn (μην ξεχάσεις να μας κάνετε Like!) και κάλεσε μας στο 24640 24644.